Kollund Frivillige Brandværn tømte kistebunden


Og det kom Grænseegens Ungdomsbrandværn til gode.

Efter at samarbejdet mellem Kollund Frivillige Brandværn og Aabenraa Kommune

ophørte i 2011, har værnet på deres sidste generalforsamling besluttet at opløse sig selv.  Ifølge værnets vedtægter skal midlerne i værnet deles ud til foreninger i lokalområdet og det kom blandt andet Grænseegnens Ungdomsbrandværn til gode.

– Vi vil gerne bakke op om det frivillighedsarbejde, som mange lokale foreninger laver, så derfor har vi tømt kistebunden, sagde brandkaptajn Kaj Hansen ved overdragelsen af donationen i lørdags i lokalerne hos Kollund Roklub.

De unge brandmænd fra Grænseegnens Ungdomsbrandværn modtog 13 000 kr. af de i alt 60 000 kr. som Kollund Frivillige Brandværn har delt ud.

– Det er en flot gave, som vi vil bruge på indkøb af dragter til vores ungdomsbrandmænd,  fortalte næstformand i Grænseegnens Ungdomsbrandværn, René Tamms.

Han modtog pengegaven sammen med ungdomsbrandmand Kasper Følster som i dagens anledning havde en af de dragter på som ungdomsværnet nu har fået råd til at købe flere af.

Ud over ungdomsbrandværnet var der også pengegaver til Kollund Roklub, Kollund Dykkerklub, Kollund Borger og Ungdomsforening og Nørkleklubben på Birkelund.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.