Når hjælp er en Æressag


Ny Brandmand/Kvinde til Rødekro Frivillige Brandværn
august 2022.


Ungdomsbrandmand overgår til de voksnes rækker.


Hos Grænseegnens Ungdomsbrandværn stod øvelsen onsdag den 13. august 2022 egentlig på redning, men den blev udskudt af en ganske særlig grund.

Ungdomsbrandmand Daniel Nehm havde sin sidste øvelse sammen med Grænseegnens Ungdomsbrandværn. Daniel er lige fyldt 18 år og er dermed for gammel til at være ungdomsbrandmand.


 

For Daniel Nehm betyder det farvel til det gamle og goddag til noget nyt. Han har været med i det tidligere Aabenraa Ungdomsbrandværn, og siden de lukkede har han været med i Grænseegnens Ungdomsbrandværn.


Det var en stolt formand for Grænseegnens Ungdomsbrandværn, Jan Freitag, der tog afsked med den unge brandmandsaspirant og benyttede lejligheden til at give et par råd med på vejen.

– Jeg er stolt over, at du vil fortsætte som brandmand hos Rødekro Frivillige Brandværn. Du vil få mange lærerige timer og gode kammerater, men der vil også være udrykninger, som kræver al den mod og styrke, du har i dig. Du skal derind hvor andre kommer ud og derop hvor andre kommer ned fra.

At være brandmand er ikke noget Daniel Nehm har fra fremmede. Hans far, Jonas Nehm, er brandmand i Rødekro Frivillige Brandværn. Så det var en stolt far og en glad brandkaptajn, der tog imod den unge brandmand.
SE FLERE BILLEDER HERFRA UNDER FOTO ELLER KLIK HER !

ØvelseSeneste Indlæg


2023


Sponsorstøtte til Grænseegnens Ungdomsbrandværn i 2023
09

2022


Ny Brandmand til Hellevad Frivillige Brandværn
08

2022

Ny Brandmand til Rødekro Frivillige Brandværn
12

2022

Sponsorstøtte til Grænseegnens Ungdomsbrandværn i 2022
12

2021

Sponsorstøtte til Grænseegnens Ungdomsbrandværn i 2021
08

2020

Ny Autosprøjte til Grænseegnens Ungdomsbrandværn
August 2020


Klik på logoet og besøg os på facebook.